CORONA - COVID-19

Corona virussen påvirker os alle nu.  Vi gør vi selvfølgelig også herfra hvad vi kan, for at passe ekstra godt på hinanden.

Vi holder åbent som vanligt for bestillinger og forespørgsler, og du er også velkommen i forretningen, når blot vi gensidigt respekterer, at vi står sammen ved at holde afstand

Om muligt, så bestil gerne på telefon, via email eller igennem vores web shop, så passer vi bedst muligt på hinanden.

 

Vi sender varer ud hver dag med post og DSV til levering dagen efter, eller efter de forhold som vi løber ind i fremadrettet.

 

Leverancer fra USA med luftfragt er pt meget ustabile. Vi har et fast set-up med vores speditører, og de gør alt for at varerne kan komme hjem fra USA. Dog må det forventes at leveringtiden ikke er så stabil som normalt.

Hvis fragt situation forværres yderligere, kan det desværre blive svært at holde de priser vi har idag på varer der skal hjem fra USA. Det bliver et udbud/efterspørgsel fragt marked, og der må derfor forventes stigninger på fragt raterne når og hvis det kommer dertil. 

 

Vi får løbende opdateringer fra vores speditører, og vil i det omfang det er muligt informere om dette her på siden.

Opdatering 23/3.  SAS har nu indstillet alt luftragt fra USA. Eneste alternativ er air cargo der pga situationen afregnes med et "peak surcharge" tillæg på pt. $3,24 (kr.23,-) pr kg. udover standard raten  ( dette kan hurtigt stige yderligere ) Transit tiden for cargo luftfragt er ca 10-14 dage da godset ikke lander direkte i DK fra USA.

Vi er desværre nødsaget til at opkræve dette tillæg på alle varer der skal bestilles hjem fra USA.

 

Vi ønsker alle det bedste i disse tider, og takker for jeres fortsatte handel med os.

 

Take care out there...!

 

Klaus Jensen - og alle hos Street Parts