Firmaprofil


 Street Parts har igennem 32 år, specialiseret sig i levering af reservedele, udstyr og tilbehør til amerikanske biler. 


Med fokus på service for dig som kunde, leverer vi fra vort lager af over 14.000 kvalitets dele, varer til autobranchen, erhvervskunder samt private over hele landet.

Vi er de seneste 9år AAA rated med højeste kreditværdighed hos bisnode/D&B, en extra garanti for dig som kunde, at du har valgt en seriøs og veldrevet leverandør.

Vi har, eller skaffer via flere ugentlige leverancer fra USA, dele til alt, lige fra en '55 Chevrolet til en 2023 Corvette, og har specialister på alle områder.

Således leverer vi alt i originaldele til skader og rep. af nyere biler, komplette 1500HK race motorer, og selvfølgelig alt i tilbehør og alm. sliddele.

Vi har altid de nyeste EDB baserede kataloger til rådighed, og er on-line med de fleste af vores leverandører i USA.

Ligeledes var vi først i Danmark med en SSL certificeret (https) sikker web-shop, hvor du i ro og mag kan bestille dine dele når det passer dig, til de helt rigtige priser. 

Kig altid op i adressebjælken, når du handler på et website. Aflevér kun fortrolige oplysninger på sider, der har en en lille hængelås til venstre for websitets adresse

Web-shoppen udbygges hele tiden, så kig ind ofte og se hvad der er af nye varer og tilbud. 

Tak for din interesse, du er sikker på at få en kompetent leverandør du kan være tryg ved, når du vælger Street Parts som din forhandler.