Firmaprofil


 Street Parts har igennem 30 år, specialiseret sig i levering af reservedele, udstyr og tilbehør til amerikanske biler. 


Med fokus på service for dig som kunde, leverer vi fra vort lager af over 14.000 kvalitets dele, varer til autobranchen, erhvervskunder samt private over hele landet.

Vi er de seneste 6år AAA rated med højeste kreditværdighed hos bisnode/D&B, en extra garanti for dig som kunde, at du har valgt en seriøs og veldrevet leverandør.

Vi har, eller skaffer via flere ugentlige leverancer fra USA, dele til alt, lige fra en '55 Chevrolet til en 2020 Corvette, og har specialister på alle områder.

Således leverer vi alt fra komplette 1500HK race motorer, originaldele til skader og rep. af nyere biler, og selvfølgelig alt i tilbehør og alm. sliddele.

Vi har altid de nyeste EDB baserede kataloger til rådighed, og er on-line med de fleste af vores leverandører i USA.

Ligeledes var vi først i Danmark med en SSL certificeret sikker web-shop, hvor du i ro og mag kan bestille dine dele når det passer dig, til de helt rigtige priser.

Web-shoppen udbygges hele tiden, så kig ind ofte og se hvad der er af nye varer og tilbud. 

 

NYHED..  vi har nu også værksted hvor vi kan servicere din US og hverdagsbil til fornuftig pris. Ring og få en snak med David.


Tak for din interesse, du er sikker på at få en kompetent leverandør du kan være tryg ved, når du vælger Street Parts som din forhandler.