COVID-19 / KRIG UKRAINE

Corona virussen påvirker stadig os alle, omend nu i begræset omfang heldigvis.  Vi gør vi selvfølgelig stadig også herfra hvad vi kan, for at passe ekstra godt på hinanden.

Vi holder åbent som vanligt for bestillinger og forespørgsler, og du er også velkommen i forretningen, når blot vi gensidigt respekterer, at vi står sammen ved at holde afstand

Vi sender varer ud hver dag med post og DSV til levering dagen efter, eller efter de forhold som vi løber ind i fremadrettet.

Leverancer fra USA med både luft og søfragt er desværre stadig ustabile. Vi har et fast set-up med vores speditører, og de gør alt for at varerne kan komme hjem fra USA. Dog må det forventes at leveringtiden ikke er så stabil som normalt.

Krigen i Ukraine:

2/3-2022: Vi har modtaget flg opdatering fra vores speditør, som kan påvirke alt luftfragt:

"Vi har modtaget meldinger fra enkelte luftfartsselskaber om et krigstillæg, der vil blive pålagt alle ruter. Tillægget er baseret på et gennemsnit af den ekstra tid, der bruges på at omgå russisk luftrum. Vi forventer at samtlige luftfartsselskaber vil implementere dette tillæg inden for kort tid""

5/7-2022

Langt de fleste luftfatsselskaber har nu indført et "war" surcharge tillæg på alt gods. Dette gælder også SAS som vi jo i sagens natur anvender. Dette tillæg kan vi desværre ikke absorbere, og derfor vil der løbende komme mindre pristigninger på adskellige varer.

Vi får løbende opdateringer fra vores speditører, og vil i det omfang det er muligt informere om dette her på siden.

 

Vi ønsker alle det bedste i disse tider, og takker for jeres fortsatte handel med os.

 

Take care out there...!

 

Klaus Jensen - og alle hos Street Parts